Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier

Het afscheid van uw huisdier, helemaal volgens uw wensen

  We doen alles voor uw gemoedsrust.

  Een afscheid op maat van uw ideeën of wensen? U kunt dit nu al vrijblijvend plannen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen vastleggen in dit digitaal formulier.

  Op die manier wordt uw afscheid een mooie weerspiegeling van het leven van uw trouwe viervoeter. Een fijne herinnering voor het baasje.

  Dit is geheel vrijblijvend. U hoeft uw wensen dus niet op voorhand vast te leggen, maar het helpt u wel. Zo hoeft u tijdens deze periode van verdriet geen moeilijke beslissingen te nemen.

   

  Geniet nog lang met een gerust gemoed

  De dood van ons huisdier, we denken er liever niet aan… Voor sommigen nog ‘ver van mijn bed’, voor anderen heel dichtbij door het plotse verlies van een trouwe viervoeter, de ouderdom of een slepende ziekte.

  Eigenaars vinden crematie steeds minder taboe. Meer zelfs: ze plannen het afscheid tegenwoordig bewust vooraf.

  Een goede zet, want een overlijden van een huisdier betekent heel wat financiële en praktische regelingen. Daarom bezorgen wij u info en tips over hoe u zich nu al kunt voorbereiden op later. Zo kunt u met een gerust gemoed verder genieten van de aanwezigheid van uw geliefd huisdier.

  Als U verkiest om nog een laatste groet te brengen, zorgen wij er voor dat het huisdier op een natuurlijke manier wordt opgebaard.

  Eventuele persoonlijke voorwerpen zijn uiteraard welkom bij het afscheid.