Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier

Denk jij erover na?

Denk jij erover na?

Denk jij erover na?

Onze hond is inmiddels al 12 jaar, een behoorlijke leeftijd voor een husky.   De laatste tijd krijgt hij steeds meer ouderdomskwaaltjes en het kan zijn dat we over een poosje toch echt afscheid van hem moeten gaan nemen. Zo hadden we het er thuis over wat er dan met hem gaat gebeuren.  Mijn moeder wil hem graag laten cremeren.  Ze wist niet of ze hem gezamenlijk of alleen wilde laten cremeren (i.v.m. de kosten).  Ik wil hem alleen laten cremeren.  Zo kunnen we z’n as nog meekrijgen en er mee doen wat we willen.  Daar wil ik dan heel graag een tatoeage van laten zetten.

Denken jullie er wel eens over na wat je met je hond doet als hij komt te overlijden?

1 Bericht

  • Els De Graeve Posted 7 augustus 2016 22:23

    Mijn grote vriend Robin (golden retriever) is ondertussen 14 en gaat ook enorm achteruit. Ik ben ondertussen aan het uitzoeken hoe ik kan afscheid nemen van hem. Ik wil niet teveel besparen. Hij is tenslotte 14 jaar mijn trouwe vriend geweest. Ik denk erover na om zijn as in een juweel te laten verwerken. Zo kan ik hem steeds bij me dragen.

Uw Medeleven

Geef een reactie