Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier
Gandhi

Gandhi

Lief kindje,

 

Ja, jij was ons kindje,

We kunnen met geen woorden beschrijven hoe erg we je zullen missen.

Je was 14 jaar onze lieverd,

altijd waren we samen, dag en nacht.

Altijd was je opgewekt en lief voor ons.

We hadden zelfs de indruk jou te zien glimlachen met je mooie glinsterende oogjes.

We houden van je en je blijft voor altijd in ons hart.

 

Je mama & papa

8 Berichten

 • je baasje Wim Posted 18 juni 2018 19:32

  Beste mensen,

  ik ken jullie niet maar ik weet hoe het voelt. Op 27 maart hebben we noodgedwongen onze Bono laten inslapen. We zijn ondertussen bijna drie maanden verder. De leegte, het gemis, het verdriet, … Met geen woorden te beschrijven. Gelukkig houden de mooie herinneringen ons recht.
  Mensen die niet van dieren houden begrijpen dat niet. Maar het verlies van je dierbare vriend is even erg als het verlies van een kind.

  Veel sterkte.

 • Sabine en Koen Posted 19 juni 2018 17:30

  Gandhi was jullie kindje. Het gemis is groot. Maar het zullen de mooie herinneringen zijn die jullie voor altijd zullen bijblijven.

 • Wilfried Deslypere Posted 19 juni 2018 17:56

  We hebben Ghandi ook graag gezien en hebben veel mooie momenten met hem meegemaakt en verstaan het verdriet die jullie nu meemaken, hebben het ook met ons Trolleke meegemaakt. Veel moed.
  Wilfried en Claudine.

 • Luc en Veronique Posted 19 juni 2018 19:12

  Heel veel sterkte met het verlies van Ghandi, we leven met jullie mee. Hij blijft in jullie gedachten en hart voor altijd.
  Liefs Luc en Veronique & kids

 • carline Posted 21 juni 2018 12:13

  Lieve, lieve Ghandi. Met ongeloof moest ik aanhoren dat je erg ziek was en niet lang meer zou leven. Je was het licht, de zon, het allerbelangrijkste familielid van Sophie en Willy. Als lief, klein hondje heb je waarschijnlijk nooit echt beseft hoeveel vreugde, geluk en liefde je aan je baasjes hebt gegeven. Rust zacht.
  Aan Sophie en Willy bied ik mijn oprecht medeleven aan. Ik weet wat Ghandi voor jullie betekend heeft en wens jullie veel sterkte.
  Carline

 • Aernoudt Carine Posted 22 juni 2018 07:41

  Wat een mooie foto van Ghandi !!! Een lief schatje , dat zie je zo ….ik leef met jullie mee.
  Ik weet hoe het voelt om een geliefd hondje te verliezen …..het is afscheid nemen van een familielid, je huisgenootje, je beste vriendje die altijd blij is dat je er bent, je hartendiefje dat je verloren hebt !
  Maar je kan je met een ding een beetje troosten : je diertje lag bij jullie in de watten, werd geliefkoosd, verwend, gekoesterd en verzorgd en verbleef in een vijfsterrenhotel .Wat een geluk dat het bij jullie geleefd heeft …..
  Koester de mooie herinneringen en jammer genoeg hoort de dood bij het leven …
  Afscheid nemen bestaat niet want hij leeft verder in jullie hart …
  Veel sterkte ,
  Carine en Rudy

 • sonja en marc Posted 23 juni 2018 12:43

  aan willy en sophie , ik heb ghandi gekend toen hij nog jong was , speels en lief . jullie kindje zoals onze jixie ons kindje is . veel sterkte en moed in deze moeilijke dagen . en denk er aan hij zal altijd in je hart blijven leven . zo zijn wij onze falco en ayko ook nog niet vergeten . beste groeten van jullie vrienden uit limburg marc , sonja en jixie en pino

 • monique Posted 30 juni 2018 10:53

  Hoe klein was Ghandi, , in de dierenwinkel blafte hij op zijn eigen spiegelbeeld en liep achter de dikke vliegen, was kwaad omdat het niet lukte om ze te pakken………….

Uw Medeleven

Geef een reactie