Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier

 

Herinneringskristal met kleine asbestemming

Een herinnering is tenslotte een van de kostbaarste bezittingen van een mens.

Vanuit onze liefde voor handgemaakte producten hebben wij een collectie samengesteld van handgemaakte as- en grafornamenten. In samenwerking met een aantal (glas)kunstenaars uit verschillende landen worden de mooiste as- en grafornamenten gecreëerd. Elk ornament is met de hand vervaardigd en daarom uniek. Dat maakt het extra bijzonder.
Ons streven is een brede collectie neer te zetten van bijzondere en unieke handgemaakte as- en grafornamenten, waarbij kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Naast onze bestaande collectie is het ook mogelijk om as-gedenkornamenten op speciale aanvraag te laten maken. Samen gaan wij in overleg om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Omdat alle as-gedenkornamenten voorzien zijn van een as-reservoir kan het crematie-as direct geplaatst worden in het ornament. De zelf-hechtende sluitplaatjes zijn voorzien van een stick-on pull of tape wat het heel handzaam maakt om het as-gedenkornament af te sluiten. De zelf-hechtende sluitplaatjes worden bij elk as-gedenkornament meegeleverd.
Het is ook mogelijk om klein persoonlijk aandenken van uw dierbare te bewaren in het as-reservoir, zoals een haarlok, medaillon, sieraad of een ander persoonlijk aandenken. Tevens zijn onze as-gedenkornamenten uitermate geschikt om te voorzien van persoonlijke initialen, naam o.i.d. door middel van zandstralen, laseren of graferen.
Glas is een fantastisch en dankbaar materiaal om mee te werken. Het is puur, spreek tot de verbeelding en maakt het mogelijk om met vakmanschap en creativiteit de mooiste en unieke creaties te realiseren. Kortom: Een persoonlijk aandenken ter herinnering aan uw dierbare,” Handmade with Love.”