Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier

Assieraden en urnen, een persoonlijke herinnering aan uw dierbaar huisdier. U draagt uw geliefde huisdier altijd bij U of vindt een mooi plaatsje in huis. Waardoor de mooie herinnering altijd zal blijven bestaan en die U troost kan bieden in moeilijke periodes van verdriet en gemis.

Net zoals mensen, zijn huisdieren ook een stuk van ons gezin en verdienen ze ook een speciale. Bekijk onze collectie assieraden en urnen.
Uw persoonlijke assieraad, asring, ashanger, as armband, as juweel of urne. Een tastbare herinnering aan uw dierbaar huisdier.

Leven, liefde, herinneringen

U heeft afscheid moeten nemen van een geliefd huisdier. Dieren zijn immers trouwe maatjes-voor-het-leven en bieden hun baasjes gezelschap, stellen weinig eisen en hun liefde en aanhankelijkheid is onvoorwaardelijk.
Maar helaas breekt er ooit een dag aan dat u afscheid moet nemen. En of u zich nu wel of niet op die dag hebt kunnen voorbereiden, hij komt altijd te vroeg.

Wij kunnen het gemis van uw kameraadje niet voor u wegnemen. Wel kunnen we die warme band met uw dier op een bijzondere, persoonlijke manier vormgeven. Bijvoorbeeld met een mooie gedenksteen, een bijzondere urn, een prachtig sieraad of een ander aandenken.

Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering” (S. Dali)

Er zijn geen aankoopverplichtingen indien uw huisdier bij ons wordt gecremeerd, wij willen u enkel op weg helpen met ons aanbod.