Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier

Na de Crematie

  We doen alles voor uw gemoedsrust.

  U kunt de as meenemen naar huis, al dan niet in een urne.  U kunt ze uitstrooien op onze strooiweide of U kunt uw urne in onze urnenwand plaatsen. U kan ook opteren om een gedeelte van de as uit te strooien en een gedeelte mee te nemen in een sieraad.  Op die manier creëert U een gevoel van verbondenheid.

  De strooiweide is een bezinningsruimte in de open natuur waar U ieder moment van de dag terecht kunt voor een babbel, een gebedje, of om een bloemetje neer te leggen. Een moment samen met uw huisdier…

  Naast een urnenwand is er op de strooiweide een paneel voorzien waarop de namen van de huisdieren kunnen gegraveerd worden, indien de eigenaars dit wensen. Er zijn ook grafstenen waaronder de as van het overleden huisdier kan worden bewaard. Op die manier heeft uw dier zijn eigen plekje en kan er blijvend aan bloemetje, een knuffel of een aandenken op het zerkje geplaatst worden.
  Deze laatste rustplaats van onze geliefden is steeds toegankelijk voor het publiek. Wij vragen wel aan de bezoekers het nodige respect.

  De strooiweide en de urnenwand worden door onszelf onderhouden, zodat er geen vreemden bij onze dierbaren komen.

   

  Wij willen met ons crematorium een toegevoegde waarde bieden aan de bezoekers. Mensen kunnen nu hun emoties uiten in een aangename sfeer. Wij zorgen voor een luisterend oor en een helpende hand…