Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier

Onze Diensten

Individuele Crematie
vanaf € 45
Kleiner dan 1 Kg: 45€ (All-in prijs) – Groter dan 1 Kg: basistarief 75€ + Lichaamsgewicht aan 3,00 per Kg + Eventuele opbaring: 20€ – Uw huisdier wordt individueel gecremeerd en de as wordt individueel verwerkt in de cremulator.  Zo hebt U enkel de as van uw huisdier.
Groepscrematie
vanaf € 35
Crematie Basistarief: 35€ + Lichaamsgewicht aan 3,00 per Kg + eventuele opbaring 20€ – Uw huisdier wordt gezamelijk met maximum drie andere huisdieren in de oven geplaatst.  De as kan uiteraard niet worden teruggegeven daar het een gemeenschappelijke crematie betreft, de assen worden dan uitgestrooid bij Somnia op de strooiweide
Crematie na 18 uur
175
’s Avonds na 18 h is het ook mogelijk om een individuele crematie te plannen.  Dit is steeds op afspraak.  In dit geval wordt het basistarief van 75€ opgetrokken naar 175€.
Zon- en feestdagen
175
Op zon- en feestdagen kunnen we ook een individuele crematie inplannen. Dit is steeds op afspraak.  In dit geval wordt het basistarief van 75€ opgetrokken naar 175€.

Opbaring
20
Wij zorgen ervoor dat uw huisdier netjes wordt opgebaard voor het afscheid.
Uw huisdier ophalen
vanaf € 20
Voor een ophaling van uw huisdier hanteren wij een basistarief per regio (vanaf 20,00€) De prijs kan steeds telefonisch aangevraagd worden. 
Koffietafel
Aanvraag
Op aanvraag is tijdens de crematie ook een kleine koffietafel mogelijk.
Urnen & Juwelen
Shop
U kan al onze juweeltjes en urnen bekijken op de pagina “Juwelen en Urnen”. Van kleine tot grote urnen, van basis urnen tot unieke urnen.