Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier

Strooiweide & Urnenwand

  Uw Huisdier Herdenken

  Indien U bij Somnia kiest voor het uitstrooien van de as van uw huisdier op de strooiweide; dan is deze service uiteraard gratis.

  Somnia beschikt over een afgesloten discrete strooiweide, waar zich ook een urnenwand bevindt. De strooiweide is ingericht met zitbanken en is ’s avonds en ’s nachts verlicht.

  Op een stijlvol paneel kunnen de namen gegraveerd worden van de dieren die werden uitgestrooid. Onder dit paneel is er de mogelijkheid om een bloemetje, een aandenken of een knuffel van je overleden huisdier achter te laten…

  De strooiweide en urnenwand zijn gelegen voor het gebouw en zijn omgeven door groen.  De strooiweide is afgesloten maar is steeds toegankelijk. U hebt ook de mogelijkheid tot het huren van een plaatsje in onze urnewand: prijs 60€/jaar (u kunt dit ten alle tijde opzeggen en de urne terug mee naar huis nemen)

  Persoonlijke Grafzerkjes

  Deze bestaan uit een grafsteen waaronder een beetje as kan bewaard worden; al of niet in een urne. Ook op deze grafsteen kunnen de eigenaars een bloemetje, een tekst, een foto of een ander aandenken achterlaten. Prijs: 65€/jaar

  Bloemen & Aandenkens

  In het verleden kwamen mensen (weliswaar met de beste bedoelingen) bloemen of aandenkens plaatsen op het gras van de strooiweide, op de plaats waar hun dier was uitgestrooid.

  Urnenwand

  Daarom vragen we nu aan deze mensen om te opteren voor de ruimte onder het paneel om een bloemetje te plaatsen, of een persoonlijk grafzerkje te overwegen.

  Voor meer informatie, contacteer ons team op +32 (0)475 76 49 49 of mail ons op info@somnia.be

  Onze Strooiweide

  Bezoek Ons

  De Strooiweide en de Urnenwand bevindt zich in een rustige hoek van onze vestiging in Oudenburg.  In de schaduw van de bomen kunt u altijd tot rust komen.

  • Verhelststraat 1, 8460 Oudenburg
  • Maandag – Zondag
   van 8:30 to 18:00
  • +32 (0)475 76 49 49
  Hier vindt u ons