Een helpende hand bij het afscheid van uw huisdier
Snoepie

Snoepie

Liefdevol, attent, vriendelijk, alert, slim, speels… eigenschappen die ik zo neerschrijf als ik denk wie en hoe je voor me was.

15 jaar 5 maanden en 15 dagen heb je me gelukkig gemaakt, evenlang haastte ik me naar huis om bij je te zijn.

Ik  ben je zo dankbaar om al die liefde en gezelschap. Ik zal je erg missen.

Gelukkig kreeg ik een beter gevoel toen Somnia de moeilijke eerste dagen vulde met daadwerkelijke hulp opdat je altijd bij me zal blijven wonen want een huis zonder jou kan nooit mijn thuis zijn.

Je vulde mijn hart met liefde, nu is datzelfde hart gevuld met blijdschap en trots dat je mijn lieve Snoepie mocht zijn.

4 Berichten

 • marc Posted 24 september 2020 12:28

  innige deelneming , maar koester de mooie momenten aan hem/haar

 • Marie-Anne Temmerman Posted 24 september 2020 17:18

  Dag Snoepie. Je was de oogappel van uw vrouwtje. We zullen u missen

 • Marc Grootaerdt Posted 30 september 2020 18:17

  Het verlies van Snoepie blijft knagen. Overal zien we hem, overal liet hij zijn sporen na. Samen moeten we zijn heengaan verwerken. Het is niet gemakkelijk. Ondanks zijn hoge leeftijd moest hij ons plots verlaten. Hem laten afzien had geen enkele zin. De dierenarts zag geen uitweg meer. Laat ons beiden vastklampen aan de idee dat Snoepie geen onnodige pijnen moest lijden en dat hij weer naar zijn thuis is gekomen en altijd bij ons zal blijven. En in ons hart én op de plaats waar zijn urne staat. Somnia en de dierenarts zijn we dankbaar voor de zovele steun.

 • Eddy Posted 13 oktober 2020 16:56

  Veel sterkte , Nicole

Uw Medeleven

Geef een reactie