Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.
Vooraf inplannen van crematie
De dood van je huisdier? We denken er liever niet aan. Maar soms word je er bij een slepende ziekte van je huisdier en tijdens de moeilijke beslissingsmomenten over euthanasie onmiskenbaar mee geconfronteerd. Waarom niet alles vooraf regelen terwijl we genieten van de aanwezigheid van onze geliefde viervoeter?

Een toenemend aantal eigenaars kiest vandaag voor crematie. Het gebruik geraakt steeds meer ingeburgerd en het bijhorende waardige en liefdevolle afscheid helpt in het verwerkingsproces over het verlies. Zo gaan sommige eigenaars ook bewust over tot het vooraf plannen van de crematie. Op die manier word je immers ontlast van alle financiële en praktische regelingen tijdens de emotioneel zware momenten na het overlijden van je huisdier.

Heb je interesse in het vooraf plannen van crematie? We helpen je graag verder met advies hoe je het best kan voorbereiden en informeren je over alle mogelijkheden. Contacteer ons alvast vrijblijvend via dit formulier voor het plannen van een crematie zodat we je afscheid zorgvuldig volgens jouw wensen kunnen vastleggen.