Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Openingsuren ENKEL OP AFSPRAAK: Van maandag tot zaterdag 09.00 - 16.30h - Voor dringende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00h.

Grijsje

03-10-2019

Allerliefste Grijsje,

Klein Grijsje,

Een uiterst lief katje was je voor iedereen . Nooit krabde je. Als iemand in huis kwam, was je de eerste bewoner in het kleine appartementje om het bezoek hartelijk te begroeten. Je had landelijke roots…

Je had oorspronkelijk een grote tuin waar je het groene gras deelde met vele andere katjes. Je was gul en geduldig….je liet zelf je eigen eten opeten door de andere katjes….Heel lieftallig deelde je je omgeving met elk ander katje. Uitzonderlijk was je op dit vlak. Uiteindelijk waren we verplicht te verhuizen naar een kleiner appartementje.

Je was een lieve huiskat geworden nadat je de mama werd van Vikingske.
Één van je verzorgers speelde je op die manier kwijt… want één verzorger verhuisde naar een ander nest. Je gezinnetje werd in twee gesplitst maar je troostte je met je kleintje, je dochtertje Vikingske die je kon meenemen en één verzorgster bleef voor je zorgen. Jij en je dochtertje bleven altijd een leuk en heel hecht stel. Jullie konden elkaar niet missen. Uiteindelijk werd je ziek…en was je stiller.

Je bleef wel ieders kameraad en je kreeg wel enkele nieuwe favoriete verzorgers bij…gelukkig ;-))

Ze brachten jou speeltjes , lekkernijen en namen de volledige verzorging op zich als je baasje in het ziekenhuis lag. Je was steeds charmant en je kon ook hun hartje stelen…Ook in je kleine woning zonder tuin kon je je aanpassen zoals je baasje. Je had geen vijandelijke buren meer. Die waren er wel in het grote huis.

Je verhuisde als je drie jaar was. Je bent 18 jaar geworden toch te vroeg om je dochter en je favorietjes te verlaten ….je blijft innig in ons hart.

We geven jou een een eeuwige dikke kus en een innige omhelzing. We denken ook aan alle andere katjes die zoveel liefde en vriendschap brengen op onze soms toch te harde wereld. Nu ben je een ster aan de hemel ‘Grijsje’. We zijn dankbaar voor alle mooie jaren die je ons wist te geven.

Na 1 jaar willen je nog eens herdenken bij Somnia crematie Oudenburg op hun website. Voor eeuwig in ons hart.

Pascale Marlé
Overleden op 04nov2018

Uw medeleven